Referenties

FleetSolve heeft ruim 18 jaar ervaring in de leasebranche. Bekijk hier wat anderen over hem zeggen.

Via een gemeenschappelijke connectie ben ik gekoppeld aan Nick Ottevanger van Fleetsolve. Vanaf dag 1 was hij enorm snel en helder in zijn communicatie. Voor een startende ondernemer sta je voor een heleboel vragen bij het leasen van een auto. Nick heeft mij continue geadviseerd over de verschillende mogelijkheden en wat er allemaal bij komt kijken. Binnen twee weken was alles geregeld. Een aanrader dus, bedankt Nick!

Nick van Aken
Eigenaar

Op 31 -03-2021 reed ik mijn bedrijf bus kort. Deze was net twee maanden oud dus echt balen.

Mijn leverancier van Volkswagen kon wel een nieuwe leveren maar pas eind van het jaar. Ik zat met de handen in het haar ,wat nu!!!

Dit gaat een berg gezeik opleveren en een hoop tijd kosten héél véél tijd. Ik kreeg toen via, via het telefoonnummer van Nick Ottevanger Fleetsolve.

Als je die gozer belt regelt hij alles voor je ,dus zo gezegd zo gedaan. Nou deze Nick voegt het woord bij de daad.

Alles heeft hij voor mij geregeld een nieuwe bus via contact van hem met twee maanden had ik mijn Volkswagen Bulli.

Maar ook de afwikkeling met mijn oude financiering, regelen nieuwe financiering bij een andere maatschappij want deze was voordeliger, aankoop nieuwe bus met al het papierwerk wat erbij komt en de bus voor een betere prijs.

Vanaf mijn belletje naar hem en misschien 3 mailtjes met gegevens die hij nodig had tot de nieuwe bus voor de deur heeft mij vele malen meer opgeleverd dan zijn factuurtje die hij stuurde.

Zijn kosten zijn in verhouding vele malen lager dan als ik het zelf allemaal had moeten doen.

Bus voor een lagere prijs.

Gezorgd dat met onderhandeling met de expert een betere prijs voor het wrak.

Een financiering maatschappij die goedkoper was.

En vooral het gezeik en de tijd die ik niet gehad heeft.

Een aanrader dus voor iedereen die een nieuwe bus zoekt of een lease contract wil overnemen of vanaf wilt. In de volksmond een echte regelneef die al zijn afspraken waarmaakt. Als ik rapport cijfer moet geven krijgt hij van mij een 10 plus.

Namens GBO Glas service BEDANKT NICK!!

Teun Hol
Eigenaar

“Wij hebben Nick gevraagd om ons te helpen bij het vinden van een zakelijk leasecontract. Het proces, de duidelijke en vooral snelle communicatie hebben wij als zeer prettig ervaren. Nick heeft ons meegenomen in het proces en heeft voor ons de beste deal gevonden. Vanaf heden vragen wij Nick om ons te helpen met onze gehele wagenpark en kan ik hem ten zeerste aanbevelen. Nick, bedankt!”

Bart Verhagen
Vestigingsmanager

In mijn jarenlange samenwerking heb ik Nick leren kennen als een open en transparante zakenpartner. Contracten, kosten of oplossingen worden gedeeld en dat geeft inzichten. Op basis daarvan is het prettige werken en keuzes maken.

Robin Overgaauw
HR manager

Nick bekijkt samen met mij de voordeligste lease mogelijkheden, houd alles netjes in de gaten, zoals bijvoorbeeld welke leasecontracten uit de pas lopen door meer of minder kilometers, etc. De samenwerking met Nick bevalt heel erg goed, hij pakt vragen/opmerkingen meteen op en meestal zijn deze dezelfde dag nog afgehandeld. Nick kenmerkt zich door snelle afhandeling, snel bereikbaar, snelheid van afhandelen van leasecontracten en lopende
zaken.

Martijn Mudde
Bookkeeper

Nick Ottevanger heeft mij zeer adequaat en professioneel ondersteund in het gehele proces inzake de lease van mijn bedrijfswagen. Nadat mijn oude bedrijfswagen total loss was verklaard na een ongeval, heeft Nick alles uit handen genomen. Hij heeft daarbij zorggedragen voor de schadeafwikkeling, de zoektocht naar een geschikte bedrijfswagen, de onderhandelingen met zowel de leasemaatschappij als de dealer en de verzekering van de auto. Zeer tevreden met de dienstverlening.

Vico Imholz
Eigenaar

Nick Ottevanger is een creatieve en enthousiaste ondernemer. Dat straalt hij uit, ook in het vormgeven van zijn maatschappelijke betrokkenheid. In de omgang is Nick zeer relaxed, heeft veel gevoel voor humor en weet mensen goed te motiveren. Ambitie, daadkracht en prettig gezelschap, zijn de beste omschrijving voor hem als persoon en zijn dienstverlening.

Nick heeft ons fantastisch geholpen met het opzetten van onze autoregeling; advies geven, onze wensen vertalen; niks was hem teveel. Onze (jarenlange) samenwerking is altijd top!

Lisette Nijweide
HR manager

Nick heeft ons 10 jaar lang bijgestaan op het gebied van wagenparkbeheer. Naast goede, eerlijke en betrouwbare adviezen is Nick altijd heel betrokken geweest bij ons bedrijf en onze werknemers. Niet alleen ik kon altijd op zijn hulp rekenen, maar de leaserijders zelf ook. In al die tijd zijn we nooit voor onaangename verrassingen komen te staan. Afgelopen jaren is er veel veranderd op het gebied van mobiliteit en Nick heeft ons altijd bijgestaan in complexe mobiliteitsvraagstukken. Dat Nick nu voor zichzelf is begonnen is een logische stap in zijn carrière, waarmee hij zijn expertise nóg beter in kan zetten.

Patricia Jaquet
HR – Salaris medewerker

Wij hebben Nick Ottevanger tijdens een Tender-traject, maar ook tijdens het gehele voortraject leren kennen als een zeer vasthoudend en doorzettend persoon lerenkennen, op een zeer vriendelijke, maar doortastende wijze is het proces doorlopen, waarbij inhoudelijke kennis en inbreng meer dan aanwezig was.

Na het winnen van de Tender is tijdens de contractperiode regelmatig contact geweest en is de overstap van contractant zeer soepel en naar tevredenheid verlopen, waardoor het gehele proces volledig door heeft kunnen draaien zonder dat er ergens vertragingen opgelopen zijn. Wij zijn dan ook zeer tevreden met het gehele proces en de afhandeling van alle voorkomende taken.

Michael van der Kaaij
Inkoper

Advice and explanation about the possibilities in the Netherlands?

 • It really helped a lot for me as German that you always explained the Dutch rules and “laws” (especially for taxes) to me
 • High knowledge of the Dutch “leasing market”
 • High knowledge of the support of fleets 

How do you subscribe the way that we work together?

 • professional 
 • reliable
 • trustworthy
 • pleasant
 • fun

Which competence do I add in that makes the business relationship work?

 • well structured
 • well organized 
 • reliable
 • from my point of view you can really empathize into the company and think from our point of view and advise what makes sense for us
Jonas Pflugmacher
Manager of Fleet Management

We thank you for the pleasant cooperation and the competent support during our corporation. Your competent support in drafting and processing contract has always been very helpful to us. Your commitment has always resulted in satisfactory solution for both sides.

Andreas Lock
Fleetmanager

Nick heeft onze organisatie geholpen een wagenparkbeheer op te stellen waarbij de wensen en eisen vanuit zowel de directie als de berijders meer dan voldoende zijn ingevuld. Hierdoor hebben wij een overzichtelijk en beheersbaar systeem gecreëerd.

De samenwerking met Nick is altijd heel prettig geweest. Nick is duidelijk, transparant en komt zijn afspraken na, doet twee stappen extra voor zijn relaties en weet je het gevoel te geven dat jij zijn enige contact bent waardoor je als opdrachtgever altijd het gevoel hebt op de 1e plaats te komen. 

Eerlijk, duidelijk, proactief, transparant en deskundigheid

Arno de Korte
Financieel Manager

Nick heb ik leren kennen in zijn tijd als accountmanager, verantwoordelijk voor Bakker Barendrecht. Nick heeft ons in die tijd begeleid bij het traject van de leveranciers-onafhankelijke inrichting van onze nieuwe autoregeling, het normbeleid “nieuwe stijl” en het verwerken van de ontwikkelingen met betrekking tot het elektrisch rijden. Na een constructieve periode van transparante overleggen hebben wij dankzij de expertise van Nick een nieuwe regeling geïmplementeerd met als resultaat een toekomstbestendige, werkwijze. Deze regeling is praktisch goed uitvoerbaar, is de komende jaren op een juiste manier te indexeren en is duidelijk voor onze medewerkers. Nick is inhoudelijk sterk en als mens recht-door-zee. Deze eigenschap maakt het werken met Nick heel plezierig.

Karin Th. Faase
HR Director Bakker Barendrecht B.V.

Nick is een zeer prettige open persoonlijkheid, en fijn om mee te werken. Afspraken worden goed en snel opgevolgd en nagekomen. Nick heeft ons geholpen met het opzetten en verder stroomlijnen van onze autoregeling. Ook met het oog op de verdergaande wijzigingen op het gebied van mobiliteit is het met Nick goed sparren. Hij is goed op de hoogte van de verschillende ontwikkelingen en voegt daarmee kennis toe aan onze organisatie.

Stijn Grielen
CFO

Ik heb Nick de afgelopen ik denk nu ruim 10 jaar alweer, leren kennen al een open, eerlijk, meedenkend, oplossing zoekend persoon. Onbaatzuchtig dacht je als “DutchLease man” mee met de klant. Daar ligt ook je kracht en daarom ben ik van mening dat de stap die je nu voor jezelf hebt gezet, er eentje is die goed bij je past als persoon. Naast je kennis en kunde loopt het dan ook in lijn met hoe ik je heb leren kennen als persoon. 

Het is door jouw interactie dat wij recent zijn overgestapt met ons wagenpark naar weer volledige lease. Daar waar wij in het verleden een combi van eigen auto’s en lease auto’s hadden. Je hebt de tool waar wij in de toekomst mee gaan werken duidelijk uiteengezet en daar waar nodig voor ons relevante punten aangestipt. Goed luisterend naar onze wensen als werkgever. 

Debbie van der Klaauw
Directeur

In de afgelopen 7 jaar dat ik samen heb gewerkt met Nick heb ik hem leren kennen als een aangenaam en bovenal ook deskundig lease-adviseur voor ons wagenpark.

Betrouwbaar in het maken en nakomen van afspraken en altijd op zoek naar een passende oplossing. Kortom: een ideale gespreks- en sparringpartner op het gebied van mobiliteit.

Edwin van Erp
Algemeen Directeur

Nick heeft mij altijd vrijblijvend en op een down to earth manier geholpen. Nick heeft oog voor het soort bedrijf wat wij zijn, dit kan ik erg waarderen. Door hem aangeleverde informatie is zinvol en goed behapbaar (dus niet te langdradig) geweest

Nick reageert altijd snel op vragen van mijn kant en hij zocht zaken snel en goed uit. Vernieuwde inzichten zoals hoe bijvoorbeeld om te gaan als wagenparkbeheerder met elektrisch rijden. Verder hadden we leuke gesprekken over mobiliteit wat mijn inzichten weer vernieuwden en/of verbreden

Martin van Gelderen
Finance Director

Sinds eind 2014 ken ik Nick als onze accountmanager. Regelmatig hadden we contact over de voortgang en de toekomstplannen van ons wagenpark.

Dit heb ik altijd als prettig ervaren. Nick vertelde ons altijd goed wat voor ontwikkelingen er speelde, waardoor wij goed op de hoogte bleven en aan de hand daarvan keuzes konden maken.

In het afgelopen jaar hebben we gewerkt aan een autoregeling/-beleid voor de gehele organisatie. We kwamen uit een situatie waarbij de regels/randvoorwaarden niet (duidelijk) waren vastgelegd. Hierin wilde wij graag en professionaliseringsslag maken.

Nick heeft ons hierbij goed geadviseerd. Met zijn ervaring weet hij heel goed waar je als werkgever tegenaan kan gaan lopen en wat je moet tackelen om een goed beleid/reglement te maken. 

Een nieuw autobeleid ligt altijd gevoelig bij werknemers, dus wil je dit ook in één keer goed doen. Met de ondersteuning van Nick, is ons dat gelukt. Ik heb het advies van Nick als erg prettig ervaren. Hij denkt echt mee met de klant, zonder als “opdringerige verkoper” over te komen.

Bij Nick ben je geen nummer. Nick is betrokken bij de klant en het proces. We hebben regelmatig overleg gehad. Hierin toonde Nick initiatief en daarnaast volgde hij hetgeen we hadden besproken goed op. Hierdoor kan je ook echt stappen maken. 

Jill ten Cate
HR manager

Ik heb Nick in 2012 leren kennen in de rol van accountmanager. In zijn rol was hij mijn eerste aanspreekpunt en dat heeft hij geweten..

Vele vragen zijn, zijn kant opgegaan en iedere keer kreeg ik snel een helder antwoord terug en was ook de vraag achter vraag beantwoord. We hebben die jaren echt fijn contact gehad.

Aan het einde van die leaseperiode is het niet helemaal lekker verlopen. Zeker ook mede door mijn ongeduld. Maar juist dat zijn de momenten waarop je iemand echt leert kennen. Nick heeft toen de lead genomen en me benaderd om alles eens rustig en vooral open te bespreken. Uiteindelijk zijn we er zakelijk niet uitgekomen toen, maar we zijn open en eerlijk geweest naar elkaar. En dat weet ik enorm te waarderen.

Dat heeft mij een doen besluiten om jaren later opnieuw contact op te nemen. En toen bleek dat hij voor zichzelf was begonnen, met als doel eindklanten te ondersteunen rondom hun lease vraagstukken. Ik heb hem direct gevraagd of hij mij ook wilt helpen.

Ik twijfelde tussen verschillende koop- en leasevormen. Nick had mijn vergelijk gecontroleerd en aangevuld. Er zijn zaken benoemd waar ik nooit over nagedacht/van gehoord had. Dat is waarschijnlijk het resultaat van zijn jaren lange kennis en ervaring. Op basis van die vergelijking nam ik vervolg stappen en ook daarin dacht Nick mee en gaf aan wat hij kon doen of waar ik op moest letten. Al met al beschouw ik dit als zeer waardevol. Nick, ik wil je bedanken voor je meedenken en ik wens je heel veel succes met je nieuwe bedrijf.

Lou Driehuis
Directeur

In juni 2013 heb ik Nick Ottevanger ontmoet, in een gesprek op zoek naar het opbouwen van een wagenpark via de leaseconstructie operational lease. Bij de start van mijn onderneming heb ik het advies en de betrokkenheid van Nick erg kunnen waarderen. Hij heeft mij geholpen om het leaseproduct te begrijpen en de risico’s in te schatten welke in een leasecontract zitten. 

Gedurende de nu 8 jarige relatie, heb ik Nick ervaren als iemand waar ik goed met kan schakelen, die zijn verantwoordelijkheid neemt en zijn afspraken nakomt. Ook als er zaken zijn die even niet zo lekker lopen dat kan ik hiervoor bij Nick terecht en komt hij altijd met een reactie. In deze wijze van samenwerking ontstaat het partnerschap waar we beiden naar zochten. Ik heb Nick leren kennen als een open en eerlijk persoon welke persoonlijk betrokken is bij ons bedrijf en ook oog heeft voor mijn belang. In elke relatie worden discussies gevoerd maar dan is het erg belangrijk dat je het met elkaar weer kan oplossen.

Martin Jansen
Directeur/ Eigenaar

Ik/wij hebben de periode dat wij hebben mogen samenwerken met Nick als zeer prettig ervaren Nick was er ten aller tijden als wij hem nodig hadden en om waar nodig zaken in goede banen te leiden en het juiste advies te geven.

Ik/wij zullen Nick ook zeker gaan missen en wensen hem heel veel succes toe met zijn nieuwe uitdaging!

René Wils
Maintenance Supervisor

Binnen onze branche (Scheepvaart) is het normaal dat er na contact direct actie wordt ondernomen en aanvragen niet dagen blijven liggen, Nick snapt dit helemaal en is altijd erg snel met zijn reactie. Als we ergens tegen aan lopen of problemen hebben dan is Nick altijd bereikbaar en bereid om met oplossingen te komen. Denkt erg mee en is proactief waardoor we snel kunnen handelen en de kosten minimaal houden.

Jiri Overbeeke
General Manager