Leaseproduct

Het kiezen van een leaseproduct dat bij uw organisatie past lijkt een gemakkelijke keuze. U kiest voor (netto) operational-, financial- en/of private lease, maar kent u ook de risico’s? 

FleetSolve brengt alle risico’s voor u in kaart. Op basis van de mogelijke scenario’s geven wij advies over de beste keuze voor uw bedrijf en welke besparingen u hiermee realiseert. Een leasecontract gaat verder dan de overeenkomst met de lease- of financieringsmaatschappij. Wij zorgen dat u vooraf volledig geïnformeerd bent. 

  • Geen onverwachte risico’s
  • Kostenbesparing door inzicht te krijgen in het product 
  • Sluit uw huidige keuze aan bij uw wensen 
  • Welke voordelen zijn er binnen het fiscale beleid?

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u inzicht krijgen in uw kosten voor nu en op langere termijn? Maak dan een vrijblijvende afspraak via info@fleetsolve.nl of bel: 06-19994354.

Meer over leaseproduct

Wat vinden mensen van ons?

Op 31 -03-2021 reed ik mijn bedrijf bus kort. Deze was net twee maanden oud dus echt balen.

Mijn leverancier van Volkswagen kon wel een nieuwe leveren maar pas eind van het jaar. Ik zat met de handen in het haar ,wat nu!!!

Dit gaat een berg gezeik opleveren en een hoop tijd kosten héél véél tijd. Ik kreeg toen via, via het telefoonnummer van Nick Ottevanger Fleetsolve.

Als je die gozer belt regelt hij alles voor je ,dus zo gezegd zo gedaan. Nou deze Nick voegt het woord bij de daad.

Alles heeft hij voor mij geregeld een nieuwe bus via contact van hem met twee maanden had ik mijn Volkswagen Bulli.

Maar ook de afwikkeling met mijn oude financiering, regelen nieuwe financiering bij een andere maatschappij want deze was voordeliger, aankoop nieuwe bus met al het papierwerk wat erbij komt en de bus voor een betere prijs.

Vanaf mijn belletje naar hem en misschien 3 mailtjes met gegevens die hij nodig had tot de nieuwe bus voor de deur heeft mij vele malen meer opgeleverd dan zijn factuurtje die hij stuurde.

Zijn kosten zijn in verhouding vele malen lager dan als ik het zelf allemaal had moeten doen.

Bus voor een lagere prijs.

Gezorgd dat met onderhandeling met de expert een betere prijs voor het wrak.

Een financiering maatschappij die goedkoper was.

En vooral het gezeik en de tijd die ik niet gehad heeft.

Een aanrader dus voor iedereen die een nieuwe bus zoekt of een lease contract wil overnemen of vanaf wilt. In de volksmond een echte regelneef die al zijn afspraken waarmaakt. Als ik rapport cijfer moet geven krijgt hij van mij een 10 plus.

Namens GBO Glas service BEDANKT NICK!!

Teun Hol
Eigenaar

“Wij hebben Nick gevraagd om ons te helpen bij het vinden van een zakelijk leasecontract. Het proces, de duidelijke en vooral snelle communicatie hebben wij als zeer prettig ervaren. Nick heeft ons meegenomen in het proces en heeft voor ons de beste deal gevonden. Vanaf heden vragen wij Nick om ons te helpen met onze gehele wagenpark en kan ik hem ten zeerste aanbevelen. Nick, bedankt!”

Bart Verhagen
Vestigingsmanager

In mijn jarenlange samenwerking heb ik Nick leren kennen als een open en transparante zakenpartner. Contracten, kosten of oplossingen worden gedeeld en dat geeft inzichten. Op basis daarvan is het prettige werken en keuzes maken.

Robin Overgaauw
HR manager