Wie zijn wij?

FleetSolve is in 2021 gestart om als een onafhankelijke adviseur bedrijven te helpen hun wagenpark optimaal in te richten. De focus ligt hierbij op het vinden van de balans tussen wat u als werkgever passend vindt en wat voor uw werknemer prettig is. 

Wat is de toegevoegde waarde van FleetSolve?

FleetSolve heeft als doel om een betrokken, eerlijke en transparante partner te zijn. Wij werken niet op basis van de korte ‘klap’, maar op basis van een langdurige relatie waarbij wij u adviseren over risico en de verschillende ontwikkelingen in de wereld van mobiliteit. 

Wij adviseren u graag op het gebied van: 

  • Transitie van brandstof naar elektrisch
  • Autoregeling en normbeleid
  • Wagenparkbeheer
  • Aanbesteding / Tender

Eigenaar Nick Ottevanger heeft ruim 18 jaar ervaring in de leasebranche. De verschillende functies die hij hierin heeft bekleed maken hem een waardevolle partner om uw bedrijf te adviseren.

Nick is een professionele gesprekspartner die het vertrouwen en de relatie voorop stelt. Zijn adviezen zijn van goede kwaliteit en leggen de basis voor slimme bedrijfsvoering rondom uw wagenpark. Bekijk hier wat anderen over hem zeggen.

Interesse? Laat het ons weten! Wij plannen graag met u een vrijblijvende afspraak in. 

FleetSolve werkt samen met LeaseMediator, hét platform voor het aanbieden en overnemen van leasecontracten. Neem eens een kijkje op www.LeaseMediator.nl