Wagenparkbeheer

Heeft u het wagenpark in eigen beheer? Dan weet u vast dat het beheer verder gaat dan alleen het leasecontract onder brengen bij de leasemaatschappij en de samenstelling van de auto met de berijder afstemmen. Goed wagenparkbeheer kan een hoop kosten besparen. 

FleetSolve ontzorgt en ondersteunt door simpelweg taken uit handen te nemen en efficiënt in te richten. 

Wij zijn dé partner die helpt bij het op een efficiënte en adequate manier beheren van uw wagenpark. Wij zorgen dat de inzet van de leasemaatschappij wordt ingericht en opgevolgd. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het inzicht in hercalculaties, controleren van de facturen en het samenwerken met meerdere leasemaatschappijen.  

Loopt u tegen een van de volgende zaken aan; 

  • Wagenparkbeheer is geen kerntaak maar u doet het erbij
  • U heeft weinig tot geen affiniteit met wagenparkbeheer
  • Het proces van de leasemaatschappij past niet bij uw organisatie 
  • De factuurcontrole in vergelijking tot de afspraken in het contract zijn onvoldoende
  • Controle op kosten leasemaatschappij en brandstof
  • Wanneer is een hercalculatie in lijn met het afgesloten contract?

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak via info@fleetsolve.nl of bel: 06-19994354. 

Meer over wagenparkbeheer

Wat vinden mensen van ons?

Nick bekijkt samen met mij de voordeligste lease mogelijkheden, houd alles netjes in de gaten, zoals bijvoorbeeld welke leasecontracten uit de pas lopen door meer of minder kilometers, etc. De samenwerking met Nick bevalt heel erg goed, hij pakt vragen/opmerkingen meteen op en meestal zijn deze dezelfde dag nog afgehandeld. Nick kenmerkt zich door snelle afhandeling, snel bereikbaar, snelheid van afhandelen van leasecontracten en lopende
zaken.

Martijn Mudde
Bookkeeper

Nick heeft ons 10 jaar lang bijgestaan op het gebied van wagenparkbeheer. Naast goede, eerlijke en betrouwbare adviezen is Nick altijd heel betrokken geweest bij ons bedrijf en onze werknemers. Niet alleen ik kon altijd op zijn hulp rekenen, maar de leaserijders zelf ook. In al die tijd zijn we nooit voor onaangename verrassingen komen te staan. Afgelopen jaren is er veel veranderd op het gebied van mobiliteit en Nick heeft ons altijd bijgestaan in complexe mobiliteitsvraagstukken. Dat Nick nu voor zichzelf is begonnen is een logische stap in zijn carrière, waarmee hij zijn expertise nóg beter in kan zetten.

Patricia Jaquet
HR – Salaris medewerker

Nick is een zeer prettige open persoonlijkheid, en fijn om mee te werken. Afspraken worden goed en snel opgevolgd en nagekomen. Nick heeft ons geholpen met het opzetten en verder stroomlijnen van onze autoregeling. Ook met het oog op de verdergaande wijzigingen op het gebied van mobiliteit is het met Nick goed sparren. Hij is goed op de hoogte van de verschillende ontwikkelingen en voegt daarmee kennis toe aan onze organisatie.

Stijn Grielen
CFO