Mobiliteit transities

De ontwikkeling op het gebied van mobiliteit staat niet stil.  Of het nu gaat om de transitie van brandstof naar elektrisch, het meer thuiswerken door COVID-19 of het inruilen van de leaseauto tegen een mobiliteitsbudget. Het zijn allemaal vraagstukken waar uw bedrijf vroeg of laat mee te maken krijgt.  

FleetSolve helpt u bij deze vraagstukken. Samen bekijken we wat de beste koers is voor uw bedrijf om de komende jaren de beste aansluiting te hebben met de ontwikkelingen. Wij geven advies, helpen met het opstellen van het beleid en geven antwoord op vragen als; 

  • Wat doet u met de kosten van een laadpaal als de medewerker tussentijds vertrekt?
  • Hoe motiveert u, uw werknemers om het leasebudget om te zetten naar een mobiliteitsbudget?
  • Hoe gaat u om met het feit dat uw leasecontracten minder kilometers rijden waardoor de kostprijs per kilometer hoger wordt?

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u de mobiliteit binnen uw bedrijf op een toekomstbestendige wijze regelen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak via info@fleetsolve.nl of bel: 06-19994354. 

Meer over mobiliteit transities

Wat vinden mensen van ons?

Nick heeft mij altijd vrijblijvend en op een down to earth manier geholpen. Nick heeft oog voor het soort bedrijf wat wij zijn, dit kan ik erg waarderen. Door hem aangeleverde informatie is zinvol en goed behapbaar (dus niet te langdradig) geweest

Nick reageert altijd snel op vragen van mijn kant en hij zocht zaken snel en goed uit. Vernieuwde inzichten zoals hoe bijvoorbeeld om te gaan als wagenparkbeheerder met elektrisch rijden. Verder hadden we leuke gesprekken over mobiliteit wat mijn inzichten weer vernieuwden en/of verbreden

Martin van Gelderen
Finance Director

Sinds eind 2014 ken ik Nick als onze accountmanager. Regelmatig hadden we contact over de voortgang en de toekomstplannen van ons wagenpark.

Dit heb ik altijd als prettig ervaren. Nick vertelde ons altijd goed wat voor ontwikkelingen er speelde, waardoor wij goed op de hoogte bleven en aan de hand daarvan keuzes konden maken.

In het afgelopen jaar hebben we gewerkt aan een autoregeling/-beleid voor de gehele organisatie. We kwamen uit een situatie waarbij de regels/randvoorwaarden niet (duidelijk) waren vastgelegd. Hierin wilde wij graag en professionaliseringsslag maken.

Nick heeft ons hierbij goed geadviseerd. Met zijn ervaring weet hij heel goed waar je als werkgever tegenaan kan gaan lopen en wat je moet tackelen om een goed beleid/reglement te maken. 

Een nieuw autobeleid ligt altijd gevoelig bij werknemers, dus wil je dit ook in één keer goed doen. Met de ondersteuning van Nick, is ons dat gelukt. Ik heb het advies van Nick als erg prettig ervaren. Hij denkt echt mee met de klant, zonder als “opdringerige verkoper” over te komen.

Bij Nick ben je geen nummer. Nick is betrokken bij de klant en het proces. We hebben regelmatig overleg gehad. Hierin toonde Nick initiatief en daarnaast volgde hij hetgeen we hadden besproken goed op. Hierdoor kan je ook echt stappen maken. 

Jill ten Cate
HR manager