Aanbesteding

Bent u voornemens om uw wagenpark of mobiliteitsbehoefte aan te besteden? Dan is FleetSolve dé partner om u te helpen een aanbesteding te schrijven. Eén die past bij de huidige markt, zorgt voor transparantie in de kosten en een duidelijke strategie kent voor de periode dat u een overeenkomst aangaat.  

FleetSolve brengt voor u de volgende zaken in kaart; 

  • Doel en verwachting van uw bedrijf
  • Kostenoverzicht voor en tijdens het leasecontract
  • Leasemaatschappij selectie
  • Mogelijke producten welke aansluiten bij uw wensen
  • Efficiëntere inrichting van uw wagenparkbeheer en factuurverwerking 
  • Controle op de prijsontwikkeling van uw wagenpark 

Wij helpen in het voortraject helpen maar ondersteunen ook in het jaarlijks beoordelen van het afgesloten contract. Denk hierbij aan SLA, PLA en prijsborgingsafspraken welke zijn gemaakt. 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer informatie over wat FleetSolve voor u kan betekenen bij een aanbesteding? Maak dan met ons een vrijblijvende afspraak via info@fleetsolve.nl of bel: 06-19994354. 

Meer over aanbesteding

Wat vinden mensen van ons?

Wij hebben Nick Ottevanger tijdens een Tender-traject, maar ook tijdens het gehele voortraject leren kennen als een zeer vasthoudend en doorzettend persoon lerenkennen, op een zeer vriendelijke, maar doortastende wijze is het proces doorlopen, waarbij inhoudelijke kennis en inbreng meer dan aanwezig was.

Na het winnen van de Tender is tijdens de contractperiode regelmatig contact geweest en is de overstap van contractant zeer soepel en naar tevredenheid verlopen, waardoor het gehele proces volledig door heeft kunnen draaien zonder dat er ergens vertragingen opgelopen zijn. Wij zijn dan ook zeer tevreden met het gehele proces en de afhandeling van alle voorkomende taken.

Michael van der Kaaij
Inkoper