Waarom een wagenparkscan?

Reden wagenparkscan

Een wagenparkscan, wat houdt dat nou in en waarom zou ik daar geld in investeren? U heeft als werkgever of als verantwoordelijke voor het wagenpark, een wagenpark te onderhouden. Ook heeft een relatie met uw leasemaatschappij en/of leveranciers van de (lease)auto’s. Naast het wagenpark heeft u ook andere taken welke u week voldoende vullen om niet de details van uw wagenpark en autoregeling te kunnen evalueren. Het is mogelijk dat u besparing mist of dat er zaken zijn welke nog niet toegevoegd zijn aan de autoregeling, hier kan een wagenparkscan u bij helpen!

Uitkomst wagenparkscan

Een wagenparkscan is daarom een perfecte oplossing en mooie evaluatie. In deze scan is het namelijk noodzakelijk om alle facetten van het wagenpark onder een vergroot glas te houden en u wordt daarbij geadviseerd door een professionele partij. Welke facetten worden in dit traject bekeken:

  • Zijn mijn leasetarieven marktconform?
  • Zijn mijn afspraken met de leasemaatschappij nog wel actueel en juist?
  • Welke besparingen zijn er mogelijk op mijn actuele kosten?
  • Is mijn autoregeling marktconform en toekomstbestendig?
  • Hoe staat het met mijn Co2 beleid?
  • Hoe staat het met mijn mobiliteitsregeling?

Marktconform wagenpark

Op basis van deze kernpunten krijgt u een advies wat u anders kan doen om beter voorbereid te zijn naar de toekomst toe. U krijgt dan in één oogopslag inzicht in de snel veranderende mobiliteitsmarkt waarbij uw inzicht in de kosten, risico’s en mogelijke besparingen duidelijk zijn.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

FleetSolve kan een volledig traject voor u oppakken, wij gaan op een onafhankelijke manier aan de slag voor u. Door onze kennis van de markt heeft u de juiste producten. Vanwege onze kennis van de prijsstelling betaalt u de juiste prijs voor uw leaseauto’s. Door de ervaring zorgen wij ervoor dat alle risico’s welke u mogelijk kan lopen met een leasecontract zijn uitgesloten.